Nocturne, New York, Soho’da Nicky Hilton Rothschild’ın ev sahipliğinde düzenlediği etkinlikte 2023 Kış tasarımlarını Amerikalı ünlü isimler ve modaseverlerle buluşturdu.

NICKY HILTON ROTHSCHILD

Hazır giyim sektörünün en yenilikçi temsilcilerinden NOCTURNE, 17 Ocak Salı günü New York, Soho’da çok ses getiren bir etkinlik gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü iş kadını Nicky Hilton Rothschild’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda NOCTURNE 2023 Kış koleksiyonunun en beğenilen parçaları dünyanın dört bir yanından seçkin isimlerin beğenisine sunuldu.

CAN TARLAN - NICKY HILTON ROTHSCHILD 

NOCTURNE VE NICKY HILTON NEWYORK’TA MODA RÜZGARI ESTİRDİ

Mini ve maksi gece elbiselerinden otriş detaylı gömlek-pantolon takımlarına, N logolu tasarımlardan göz alıcı askılı büstiyerler ve renkli deri pantolonlara, parlak dokulu ceketlerden trikolara kadar çok sayıda modelin yer aldığı geniş koleksiyon, moda dünyasının kanaat önderleri tarafından büyük ilgi gördü. NOCTURNE’ün Kurucusu ve CEO’su Can Tarlan ile Kreatif Direktörü Özde Demir, #AllEyesOnUs temalı sezon hikayesini ve tasarımların öne çıkan özelliklerini konuklara keyifli bir sohbet eşliğinde aktardı.

ÖZDE DEMİR - NICKY HILTON ROTHSCHILD 

Davetin ev sahibesi Nick Hilton Rothschild, tasarımlara duyduğu hayranlığı misafirlere şu cümlelerle dile getirdi: “NOCTURNE, dinamik ve yaratıcı stili ile uzun süredir ilgimi çeken bir Türk markasıydı. 2023 Kış koleksiyonunun çeşitliliği de tüm ruh hallerime, büründüğüm her bir personaya uygun bir parça bulabileceğim hissini uyandırdı. Son derece zekice işlenmiş bu görsel zenginlik ve doku oyunları, resmen kreatif yönümü harekete geçirdi. Üzerimde gördüğünüz degrade elbise ise favorim; N desenleri sadece NOCTURNE’ün değil, Nicky’nin de N’sini simgeliyor!”

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Palladium, Aqua Florya, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall, Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka (İzmir), Parkur AVM (Bursa), Sayapark AVM (Mersin), Land of Legends (Antalya), TerraCity (Antalya), Forum Trabzon, yurt dışında The Dubai Mall, Londra ve New York Wolf & Badger mağazaları ile adresinden nocturne.com.tr ulaşabilirsiniz. Dünya genelindeki tüm gönderimler ve yurt dışı operasyonları için www.shopnocturne.com  adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Editör: MURAT ÖZER