Grammy ödüllü; piyanist, besteci-söz yazarı ve şarkıcı Norah Jones’un 9. solo albümü Visions, 8 Mart’da yayınlayacak. Prodüktör ve multi-enstrümantalist Leon Michels’in de yer aldığı projenin duyurusu, albümden yayınlanan ilk tekli ‘Running’ ile geldi.

NORAH JONES

Jones ve Michels’in birlikte yazdığı şarkıda Norah; vokal, piyano, gitar ve bas’da yer alırken Leon ise davul ve saksafonda eşlik ediyor. 

NORAH JONES'UN YENİ ALBÜMÜ 8 MART'DA YAYINDA!

Virtüöz piyanist Maksim Mrvica, İstanbul'da konser verecek Virtüöz piyanist Maksim Mrvica, İstanbul'da konser verecek

Norah’nın sözleriyle: “Albüme Visions ismini vermemin sebebi, albümü oluşturan fikirlerin gecenin bir yarısında ya da uyumadan hemen önce gelmiş olmasıydı. Running de uyku ve uyanıklık arasında olduğum bir zamanda gelmişti.”

UNIVERSAL MUSIC GROUP HAKKINDA

Universal Music Group olarak sanatın gücüyle kültüre yön vermek için varız. UMG; yapımcılık, edisyon, lisanslı sanatçı ürünleri ve görsel-işitsel içeriklerle ilgili faaliyetlerde bulunan geniş işletme yelpazesiyle dünyanın lider müzik şirketidir. Her müzik türünde en kapsamlı kataloğu ve şarkıları sunarak sanatçılarımızın gelişimini destekliyor, dünya çapında beğenilen ve ticari olarak başarılı müziğini üretiyor ve dağıtıyoruz. Kendini sanata, yenilikçiliğe ve girişimciliğe adayan UMG, sanatçılarına sanatsal ve ticari fırsatlar sunmak, hayranlara muhteşem deneyimler yaşatabilmek adına hizmetlerin, platformların ve iş modellerinin hız kesmeden geliştirilmesini hedefler. Universal Music Group ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz:

Editör: MURAT ÖZER