The Boys evreninden doğan Gen V dizisinin ilk üç bölümü, 29 Eylül’de yalnızca Prime Video’da gösterime girecek...

Gen V dizisinin ilk üç bölümü 29 Eylül Cuma günü sadece Prime Video'da gösterime başlıyor. Her hafta bir bölüm yayınlandıktan sonra 3 Kasım Cuma günü epik sezon finalini izleyicilerine sunacak olan dizi, dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek. 

 GEN V HAKKINDA: 

Sır perdesi aralanıyor: 'Senden Önce' ekibi ilk bölümü birlikte izledi Sır perdesi aralanıyor: 'Senden Önce' ekibi ilk bölümü birlikte izledi

The Boys evreninden doğan yeni Gen V dizisi, Amerika'da yalnızca genç süper kahramanların eğitim gördüğü Godolkin Üniversitesi’nde (Vought International tarafından yönetilen) geçiyor. Üniversitede “Compound V” (V Bileşiği) hakkında eğitim alan ilk nesil süper kahramanlar, güçlerinin tanrı vergisi olmadığını, aslında kendilerine enjekte edilen bu bileşenden kaynaklandığını öğrenirler. Bu genç ve son derece rekabetçi süper kahramanlar, kendi fiziksel ve ahlaki sınırlarını zorlarken okulda dereceye girmek ve birinci olabilmek için mücadele ederler. Bu zorlu mücadelenin içinde kısa sürede başarının azim ve özveri gerektirdiğini, doğru ile yanlış arasındaki farkın inandıkları kadar açık ve net olmadığını öğrenirler. Üniversitenin karanlık sırları ortaya çıktıkça öğrenciler nasıl birer kahraman olacakları konusuyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır. 

Dizinin başrollerini Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh ve Asa Germann paylaşıyor. Ayrıca dizide Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi gibi isimler de rol alıyor. Gen V dizisinin misafir oyuncuları arasında Clancy Brown ve Jason Ritter’ın yanı sıra Jessie T. Usher, Colby Minifie ve P.J. Byrne de The Boys dizisindeki karakterleriyle yer alıyor. 

Michele Fazekas ve Tara Butters dizinin liderliğini ve yönetici prodüktörlüğünü üstleniyor. Yeni dizinin yönetici prodüktörleri arasında ayrıca Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe ve Michaela Starr da yer alıyor. Dizinin eş yönetici prodüktörlüğünü, Brant Engelstein, Sarah Carbeiner, Lisa Kussner, Gabriel Garcia, Aisha Porter-Christine, Judalina Neira ve Loreli Alanís üstleniyor.

Gen V dizisi, Sony Pictures Television Studios ve Amazon Studios ile Kripke Enterprises, Point Gray Pictures ve Original Film yapımıdır. 

Editör: MURAT ÖZER