QNB Finansbank, 3 Mart 2023 tarihinden itibaren emekli maaşını taşıyan EYT’lilere 8.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatına ek olarak, CardFinans Emekli Kredi Kartı’na özel, Market ve Eczane harcamalarında yıllık 1.200 TL indirim ile toplamda 9.200 TL’lik nakit kazanma fırsatı sunuyor. 

QNB Finansbank’tan maaş alan EYT’liler, QNB Mobil ve Bireysel İnternet Bankacılığı kullanarak, mesai saatleri içindeki EFT ve Havale işlemlerini tamamen ücretsiz yapacaklar. Üstelik, Türkiye’deki tüm QNB Finansbank şubelerinde öncelikli hizmet alabilmelerinin yanı sıra, yurt içi tüm banka ATM’lerinden ayda iki defa ücretsiz para çekme hakkına da sahip olacaklar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu; “QNB Finansbank olarak, emekli bankacılığı alanındaki hizmetlerimizi, müşterilerimize klasik bankacılık hizmetlerinden çok daha fazlasını sunma hedefiyle gerçekleştiriyoruz. Emeklilerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretirken bankacılık işlemlerinde de hayatlarını kolaylaştırarak yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: MURAT ÖZER