Çağdaş ebru sanatçısı ve TOÇEV Kurucusu Ebru Uygun, yeni sergisiMetanoya”yı sanatseverlerle buluşturdu.

30’uncu yılını kutlayacak olan TOÇEV’in ‘Metanoya Köyü’ projesine de atıfta bulunan serginin açılışına iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı.

EBRU UYGUN 

Ruzy Gallery'de çocuklarla sanat buluşması... Ruzy Gallery'de çocuklarla sanat buluşması...

ÇAĞDAŞ EBRU SANATÇISI VE TOÇEV KURUCUSU EBRU UYGUN'DAN YENİ SERGİSİ "METANOYA"YA RENKLİ AÇILIŞ

Çağdaş ebru ve enstalasyon sanatçısı, TOÇEV Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, “Metanoya” başlıklı yeni kişisel sergisini renkli bir davetle sanatsevere sundu. “Metanoya”nın açılış davetine iş ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı. 

REYHAN İPEKEL 

Reyhan İpekel, Sibel Karakaşlı, Çiğdem Hitay, Zeynep Germen, Esra Erandan, Zafer Kozanoğlu, Moshe Aelyon ve Selda Güleç’in de aralarında olduğu çok sayıda davetli Uygun’un sergisini gezdi. 

ÇİĞDEM HİTAY 

‘Kendinin ötesine geçmek’ anlamına gelen “Metanoya” sergisi Uygun’un hayatının tüm evrelerini ve kendi metanoyasına ulaşma yolculuğunu anlatıyor. Ebru sanatını farklı tekniklerle farklı yüzeylere uyguladığı eserlerinden oluşan sergide sanatçının 27 eseri yer alıyor. 

SİBEL KARAKAŞLI

Çalışmalarıyla bugüne dek 8.5 milyon çocuğa ulaşan TOÇEV, 30. Yılını, çocukların doğa içinde nefes alabildiği, yaşamlarını özgürce sürdürebileceği bir yaşam alanı yaratmayı amaçladıkları yeni projesi ‘Metanoya TOÇEV Köyü’ ile kutlayacak.

ZEYNEP GERMEN 

İsmiyle 30. Yıla da atıfta bulunan sergideki eserlerin satışından elde edilen gelir TOÇEV ve ‘Metanoya TOÇEV Köyü’ projesine bağışlandı. 

ESRA ERANDAN - ZAFER KOZANOĞLU 

“Metanoya” sergisi 2 Ocak tarihine kadar Galeri/Miz’de görülebilir.  

EBRU UYGUN - MOSHE AELYON - SELDA GÜLEÇ 

AYŞEGÜL ARAYICI - EBRU UYGUN

SİBİL MERT - REYHAN İPEKEL - EBRU UYGUN - HÜLYA ŞAHBAZ

TÜRKAN ŞERBETÇİ- EBRU UYGUN-GÜLAY KURU - IŞIN GÜRDAL - HÜLYA ŞAHBAZ

Editör: MURAT ÖZER