Güzellik ve kozmetik tutkunlarının vazgeçilmezi olan Sephora, tüm Sephora Collection ürünlerinde geçerli olacak efsane indirimlerle Bahara Merhaba diyor.

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, muhteşem indirim fırsatlarını güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor. Sephora’nın birbirinden çok sevilen kampanyalı ürünleri, bahara taze bir başlangıç yapmanızı sağlayacak!

SEPHORA'DAN BAHARA MERHABA KAMPANYASI

Dünyaca ünlü markaların ürünlerini kozmetik ve güzellik severlerle buluşturan Sephora, 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında tüm Sephora Collection markalı cilt bakımı, parfüm ve makyaj kategorilerinde geçerli olacak avantajlı kampanyalar sunuyor. Sephora Collection ürünlerinde 2. Ürüne %50 indirim sağlayarak, kampanya ile bahara yenilenerek, ışıl ışıl merhaba dememiz için eşsiz bir bakım deneyimi sunuyor. 

Tüm Sephora Collection ürünlerinde 2. Ürüne %50 indirim fırsatı ilk olarak 30 Mart tarihinde  Sephora Türkiye mobil uygulaması başlayacak, 31 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında Sephora mağazalarında ve sephora.com.tr’de olarak geçerli olacak. 

Sephora ürünlerine Sephora mağazaları, sephora.com.tr ve Sephora Mobil Uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.
 


 

Editör: MURAT ÖZER