Jon Favreau’nun yaratıcısı ve baş senaristi olduğu; Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow ve Giancarlo Esposito gibi yıldız oyuncuların kadrosunda yer aldığı ‘Star Wars: The Mandalorian’, 3’üncü sezonuyla geri dönüyor. Mandalor’a geri döndüğümüz hikayenin devamında yine çetin ve sürprizlerle dolu bir mücadele serinin takipçilerini bekliyor. 

STAR WARS HAYRANLARINA 2023’ÜN İLK BÜYÜK SÜRPRİZİ GELDİ!

Disney+, 2023 yılının dünya çapındaki ilk büyük ve heyecanla beklenen duyurusunu Dallas Cowboys ve Tampa Bay Buccaneers arasındaki NFL Super Wild Card karşılaşmasının yarısında duyurdu. ‘

Star Wars’ takipçilerinin büyük beğenisini toplayan ‘Star Wars: The Mandalorian’ın 3’üncü sezonundan hem fragman hem de yeni afiş yayınlandı. 

LUCASFILM’İN EMMY ÖDÜLLÜ DİZİSİ ‘STAR WARS: THE MANDALORIAN’IN MERAKLA BEKLENEN 3. SEZONU, 1 MART’TAN İTİBAREN SADECE DISNEY+’TA

Mandalorluların serüvenini Star Wars evreninde anlatmaya devam eden serinin yeni sezonu, 1 Mart’tan itibaren sadece Disney+’tan izlenebilecek. Bir zamanlar yalnız bir ödül avcısı olan Din Djarin’in Grogu ile yeniden bir araya geldiği dizide New Republic, galaksiyi karanlık tarihinden uzaklaştırmak için mücadele ediyor. Mandalorlu, Grogu ile birlikte yoluna devam ederken eski müttefiklerle yolları kesişecek ve yeni düşmanlarla karşılaşacak. 

Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow ve Giancarlo Esposito’nun başrollerini paylaştığı dizinin 3’üncü sezonu 8 bölümden oluşuyor. 

Jon Favreau’nun yaratıcısı ve baş senaristi olduğu ‘Star Wars: The Mandalorian’ın yeni sezonunun yönetmenleri arasında Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey ve Bryce Dallas Howard bulunuyor. 

 

Editör: MURAT ÖZER