Besa Grup İcra Kurulu Üyesi Şule Alp ve Duman Hukuk Bürosu’nun Sahibi Avukat Cem Duman’ın muhteşem düğünü Bodrum’un cennet köşesi Akana Otel, 22 Temmuz Cumartesi günü iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

ŞULE ALP - CEM DUMAN 

Besa Grup İcra Kurulu Üyesi Şule Alp ile Duman Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat Cem Duman, hayatlarını birleştirecekleri görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Başarım Sensin Derneği iftar davetinde bir araya geldi Başarım Sensin Derneği iftar davetinde bir araya geldi

Gelinin nikah şahitliğini Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Sampa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Altuncu, Socar Holding CFO’su Teymur Abasıguliyev, Sabri Baran Ak Parti 22.Dönem Milletvekili , Avşar Klinik Dr.Yakup Avşar , Bosh Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Stewan Young, Damadın şahitliğini Oktay Kaynarca, Ankara Un Sanayi Önder Cavcav, İş insanı Gürdal Abacı , Selahattin Yılmaz, Ali Ağa Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ayna, Sarar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarar yaptı.

EFSANE DÜĞÜNE EFSANE GELİNLİK

Gelin hanımın gelinliği Merve Karaman özel tasarımı 3 milyon lira değerinde 64 kilo ağırlığında Hindistan’da komple swaroski taşlarla işlenerek Türkiye ye getirildi. Merve Karaman gelinlik tasarımında yaşananları şu şekilde anlattı;

BEZCİ AİLESİ

Şule hanım ile düğün sürecinden yaklaşık bir yıl önce tanıştık ve Şule hanımın karakterini ve asaletine yaraşır bir tasarımı hayata geçirebilmek için çok detaylı bir çalışma yaptık. Gelinliğin tasarımına karar verdikten sonra detaylı bir hesaplama yaparak gelinliğin yaklaşık 60 ile 70 kg arasında değişeceğini keşfettik. Şule hanımın narin vücudunun bu ağırlığı taşıması için detaylı bir plan hazırladık. Özel hocalarla birlikte gelinliğin korse sisteminin ve ağırlıkların nereye baskı yapacağını belirledikten sonra özel spor hareketleriyle Şule hanımın belli kaslarını özellikle güçlendirdik. Gelinliğin Swarovski marka taşlarını dengeli bir şekilde işleyebilmek için özel bir çizim hazırladık. Bu özenli çalışma için toplamda 48 kasnak ustası günde 8 saat çalışarak 180 günde bu eşsiz işlemeyi tamamladı.

Gelin Şule Alp bunun dışında After Party için Küba konseptine uygun 2 ayrı gelinlik daha giydi. Damat bey ise Tom Ford damatlık ve milimetrik özel tasarımı ve İtalya’da özel olarak yapılacak 3 adet damatlık giydi.

 EFE - KADRİYE - SALİH BEZCİ 

Editör: MURAT ÖZER