Turkcell’in online ve fiziksel satış kanallarında Ramazan Bayramı’na özel fırsatlar başladığını duyurdu. Kampanya kapsamında Türkiye’nin her bölgesinde binden fazla mağaza ve sadece elektronik ürün satışı yapan pazaryeri platformu Pasaj’daki bayrama özel fırsatlar müşterilere cazip indirim fırsatlarıyla sunulacak. 23 Nisan’a kadar sürecek kampanyada elektrikli mutfak aletleri, bilgisayar, aksesuar ve hobi ürünleri gibi onlarca kategoride ve yüzlerce üründe herkesin bütçesine uygun avantajlar kullanıcıları bekliyor.

Kolay alışveriş için kullanıcılara alternatif ödeme seçenekleri de sunan Pasaj’da ve mağazalarda Turkcell’liler alışverişlerini faturasına yansıtıyor, 36 aya varan taksitle ödeyebiliyor. Ayrıca farklı banka kartlarına yönelik bir diğer kampanya kapsamında müşterilere 30 Nisan’a kadar Yapı Kredi, Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank kredi kartları ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız +2 taksit fırsatı sunuluyor.

MAĞAZA VE PASAJ’DA ‘1 TAKSİT BİZDEN’ FIRSATI

Mutfak aletlerinde, telefonlarda ve aksesuarlarda markaya özel bayram indirimi de kullanıcıları bekliyor. Ürünler, Turkcell Mağazaları ve Pasaj’da “1 Taksit Bizden" fırsatıyla yer alacak.

Pasaj müşterileri yaptıkları alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından faydalanıyor. Operatör bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj’dan satın alınan ürünlerin tamamı ise yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu bulunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye internet sitesi üzerinden ve Turkcell uygulamasından erişilebiliyor.


 

Editör: MURAT ÖZER