21 - 23 Temmuz tarihleri arasında Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu

YELDA - HAKAN TİFTİK 

Borusan Otomotiv ev sahipliğinde gerçekleşen daveteiş-sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı. Range Rover House proje ortakları Muse Contemporary Sanat Galerisi kurucusu ve Art Curation by Range Rover sergisi küratörü Ayşe Pınar AkalınGurme Oğul TürkkanŞef Carlo Bernardini ve Mentör -Yoga Gurusu Zeyneb Uras etkinlikler süresince davetlilerle buluştu.

ASLIHAN KARALAR 

Borusan Otomotiv, Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği, rafine ve sofistike kimliği ile tanınan Range Rover markası için, 21-23 Temmuz tarihlerinde dünyanın en seçkin noktalarından Bodrum’da, Villa Maçakızı’nın keyifli atmosferinde Range Rover House etkinliği gerçekleştirdi.

AYŞE PINAR AKALIN 

Üç gün boyunca misafirler gastronomi, sanat, wellness ve gustolu yaşam konularının ele alındığı deneyimler yaşadı.

BARIŞ - EZGİ ÇELİKKOL

Alanında uzman isimler, markanın dünyasını ve kendine özgü modern lüks felsefesini derinlemesine sundu. Borusan Otomotiv, Bodrum’un büyüleyici Cennet Koyu’ndaki Villa Maçakızı’nda, misafirlerine derin ve kişiselleştirilmiş deneyimler yaşattı. 

BARIŞ ÇAĞDAŞ - GİZEM ÇAĞDAŞ 

Yoga gurusu ve mentor Zeyneb Uras’ın Yoga ve Farkındalık eğitimi ile başlayan programda misafirler, anda kalıp ruh-beden dengesi üzerine derinlemesine bir yoga çalışması yaşadılar.

BEGÜM KÜTÜK 

Program, dünyaca ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini ve yerel ekosistemlerin özelliklerini korumayı teşvik eden Slow Food Bodrum işbirliği ile ‘’Local Taste Lab’’ ismi verilen özel  bir deneyimle devam etti. 

CAN - ECE YÜCEL 

Viski çanağı koruyuculuğu (Keepers of the Quaich) ünvanı ile onurlandırılan Oğul Türkkan’ın Gustolu Yaşam Sohbetleri kapsamında hazırladığı viski ve puro eşleşme deneyimi katılımcılara keyifli anlar sundu.

CARLO BERNADİNİ 

Range Rover House buluşmaları kapsamında; Muse Contemporary’nin kurucusu Ayşe Pınar Akalın’ın küratörlüğünde düzenlenen ve Range Rover’ın Modern Lüks kodlarını stilize eden “Art Curation by Range Rover” sergisi, 6 sanatçının özgün eserleri ile sanat severlerle buluştu. Akşam saatlerinde DJ ve Jazz performansları ile renklenen davette misafirler keyifli anlar yaşadı.

DURU KARABACAK - BURCU ŞENDİR 

Local Taste Lab By Carlo Bernardini – Slowfood Bodrum İşbirliği ile

Mevsimsel ve yerel lezzetler, Slow Food Bodrum iş birliğinde Local Taste Lab konsepti ile ünlü şef Carlo Bernardini tarafından hazırlandı.

ECE NAYMAN - METİN  ALTINSAK

Muğla bölgesine ait mevsimsel ve geleneksel lezzetleri desteklemek ve yerel olanı korumak amacıyla iyi, temiz ve adil gıdaya adanmış dünyanın en büyük gıda hareketlerinden biri olan Slowfood’un Bodrum organizasyonu işbirliğinde hayata geçirilen konsept kapsamında bölgenin özellikle kadın çiftçilerin emekleri ile hazırlanmış; Milas Memecik zeytini ve karakılçık bazlaması, Bal Bademli Karya inciri ile Çömlekçi  köyünden taze peynir, Fesleğen yağlı soğuk Göce tarhanası çorbası, Deniz Fasulyesi-Enginar, Kalamar Yumurtaları, Mor Biber ve Satsuma Aioli, Ahtapotlu Gambilya fava, Keçiboynuzu (Harup)  pekmezli  dondurma gibi Muğla bölgesine özel içerikler Şef Carlo Bernardini yorumlaması ile konuklarla buluştu. Bodrum haritası şeklinde özel olarak hazırlanan sunum masasında, köylere özgü ürünlerle yaratılan tabaklar şefin anlatımıyla konuklara sunuldu.

GİZEM SARITEKİN 

Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu

OĞUL TÜRKKAN 

SERRA PAKDEMİR - JOELLE DABOUL 

ZEYNEP URAS 

Editör: MURAT ÖZER