Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

PAMELA TİTO - FERBAL YAMAN - MEHMET DEVECİ - ALP GÖKTEPE

Audemars Piquet, Burberry, BMW, Brunello Cuccinelli, Chanel, Chopard, Hermes, Louis Vuitton, Piaget gibi markalar ile dünya devi global ve yerli markaların özel tasarımlı mağazaları unutulmaz bir deneyim sunuyor.

ATİLLA OZAN - CEVZA BAŞMAN - ERSEV DEMİRÖZ

Mandarin Oriental, Bodrum’un 6 Temmuz tarihinde Paradise of Luxury Shopping teması ile gerçekleştirdiği etkinlik iş, sanat ve cemiyet hayatının yoğun ilgisiyle karşılandı.

ARZUM ONAN

MELİS ÖZER

Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan ve lüks alışverişin ayrıcalıklı adresi olmaya devam eden Mandarin Oriental, Bodrum, bünyesindeki lüks markalarla birlikte, sektördeki ayrıcalıklı konumu ve düzenlediği davet ile yine fark yarattı.

IŞIL REÇBER

Mandarin Oriental, Bodrum çatısı altında yer alan markaların, özgün konseptleriyle dikkat çeken, modaya farklı perspektiflerden bakan ve sektörün önemli isimlerinin yer aldığı “Paradise of Luxury Shopping”, Adamo, Audemars Piquet, BeeGoddess Begum Khan, Benson, Beymen, BMW, Brunello Cucinelli, Burberry, Chanel, Chopard, Dilek Hanif, Eres, Farm Rio, Fiolas, Hermes, Jacadi, Kutnia, Lando Studio, Les Benjamins, Louis Vuitton, Meri Krutzo, Missioni, Moeva, Molu, Mufera, Orlebar Brown, Piaget, RCR, Serena Uziyel, Sevan Bıçakçı, Sır Maison, Sunglass Hut, Urartu Halıcı, Vakko, Vilebrequin gibi markaların da katılımıyla, 6 Temmuz’da Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen bir kokteylle başladı.

DİLEK HANİF

Kokteyle moda, sanat, iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri katılırken, kokteyl sonrasında geceye, bu sezonun açılışını yapan Hakkasan’da devam edildi.

ASLIHAN KARALAR

DİANA AHADPOUR

EMİR BAHADIR

FATOŞ ALTINBAŞ

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

FULYA-NİHAT KAHVECİ

LAURA MARGARİTA

MERT VİDİNLİ

İRİNA-BORA UYGUN

ÖZGE ÖZPİRİNÇİ-BURAK YAMANTÜRK

PELİN KARAHAN-BEDRİ GÜNTAY

PINAR-HAKAN ERTAÇ

Editör: MURAT ÖZER