adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

Çırağan Palace Kempinski’nin büyüleyici ortamında tanıtılan ; Mert Aslan'ın hazırladığı adL Night Zoom x Mert Aslan Sonbahar/Kış 2024  koleksiyonunda zamansız, romantik ve güçlü kavramların ihtişamla birleşimi öne çıkıyor. 

HÜLYA KALYONCU

Altın ve kristal ışıltılarla ihtişam dozunun arttığı koleksiyonda boncuk ve payet işlemeli parçalarla ‘Pret a Couture’ dokunuşu kendini hissettiriyor.

ŞEBNEM ÇAPA

Mert Aslan  ilhamını 60’lı yılların zarafetinden ve 70’li yılların ışıltısından aldığı Studio 54 stillerini sonsuz bir ihtişamla birleştirerek ahenk içinde ‘Zamansız İhtişam’ koleksiyonunda sunuyor.

MERT ASLAN-ZEHRA IŞIK

"Zamansız İhtişam" daveti  Adil Işık Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Direktörü Zehra Işık ve Mert Aslan ev sahipliğinde gerçekleşti.

ZEHRA IŞIK - EMRE IŞIK 

Çırağan Palace Kempinski’nin büyüleyici ortamında gerçekleşen davet , önce kokteylle başlayıp ardından defile ile devam ederken ; bir yandan da misafirler  adL Night Zoom x Mert Aslan “Zamansız İhtişam” Sonbahar/Kış 2024  koleksiyonunu yakından inceleme fırsatı yakaladı.

BUKET TAŞDELEN

Arzu Kunt, Aslı Ekşioğlu, Begüm Özer, Berna Sağlam, Buket Taşdelen, Fulya-Ece Nayman, Gülseren-Elif Eren, Hülya Eltemur, Hülya Kalyoncu, İlkem Öztürk, Melis Hatipoğlu, Meltem Demir, Müge Sırmabıyık, Nergis Pekuysal, Sedefhan Oğuz, Serap Sarı, Şebnem Çapa, Zeynep Toker gibi isimler;  davette keyifli anlara şahitlik etti. Defilenin hemen ardından koleksiyona dair detaylı bilgi de alan davetliler, adL Night Zoom x Mert Aslan “Zamansız İhtişam” koleksiyonuna tam not verdiler.

ZEYNEP TOKER

İKONİK YILLARIN ÖZGÜN DETAYLARI 

50'lerin ikonik beli vurgulayan ceketleri ve romantik peplumları, 60'ların zarif mini etek takımları ve elbiseleri ile 1970'lerin smokin takımlarının yerini aldığı koleksiyon, sizi 1970'lerin ruhunu temsil eden ve hatırlanan ışıltılı Studio 54 partilerine davet ediyor.

BERNA SAĞLAM 

ZAMANSIZ STİL, SONSUZ LÜKS 

adL Night Zoom x Mert Aslan işbirliğiyle Zamansız İhtişam koleksiyonunun  renk paleti ise 70’lerin izlerini taşımaya devam ediyor.

ASLI EKŞİOĞLU

Çarpıcı fuşya, gösterişli mor, kraliyet mavisi ve çekici kırmızının yer aldığı koleksiyonda, sade siyah ve zarif beyaz uyumunu ile herkese hitap ediyor.

SERAP SARI

Altın ve kristal detaylarla zenginleştirilen Zamansız İhtişam koleksiyonu, boncuk ve payet işlemeli parçalarla "Prêt à Couture" dokunuşunu taşıyor.

BEGÜM  ÖZER

Güçlü taftalar, ipek satenlerle birleştiği koleksiyonda seksi şifonlar eğlenceli volan detaylarıyla buluşuyor.

MÜGE SIRMABIYIK

ARZU KUNT

FULYA NAYMAN - ECE NAYMAN

TESYEV'den geleneksel iftar yemeği TESYEV'den geleneksel iftar yemeği

GÜLSEREN EREN - ELİF EREN

HÜLYA ELTEMUR

İLKEM ÖZTÜRK

MELİS HATİPOĞLU

MELTEM DEMİR

NERGİS PEKUYSAL

SEDEFHAN OĞUZ

Editör: MURAT ÖZER