Yunanistan'ın güzelliğinden ve uyumundan ilham alan doğal güzellik markası KORRES'in kurucusu, George Korres, Türkiye'ye geldi. George Korres, Boyner Büyük Mağazacılık Kozmetikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dilek Çağlayan Değirmenci ve Pazarlama ve Marka Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu ile Boyner İstinye Park'ı ziyaret etti.

DİLEK ÇAĞLAYAN  DEĞİRMENCİ - GEORGE KORRES -NURÇİN KOÇOĞLU - PAMOS DROSOS

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarını aynı çatı altında sunan Boyner, iki yıldan bu yana sürdürülebilirlik ve doğa dostu üretim ilkesiyle bilinen dünyaca ünlü güzellik markası KORRES’e ev sahipliği yapıyor.

GEORGE KORRES - AYŞE KUCUROĞLU

Bu beraberliğin ikinci yılında Korres’in kurucusu, George Korres, İstinye Park’taki Boyner mağazasını ziyaret etti. Ayşe Kucuroğlu ev sahipliğinde cemiyetin tanınan isimleri George Korres’le bir araya geldi. 

 

GEORGE KORRES - PANOS DROSOS 

KORRES: 'DOĞAL VE İKONİK GÜZELLİK MARKASI'

Korres ve Boyner’in vizyonundaki benzerliği vurgulayan George Korres, "En doğal, en saf bitkilerden yapılmış ürünlerle cilt bakımını bir sanat olarak konumluyor, 25 seneyi aşkın bir süredir çalışmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Doğanın saf güzelliğini ve bilim ile harmanlıyoruz. Attığımız tohumlar, toprak kalitemiz, üretim sürecimiz ve çiftçilerimize olan saygımıza kadar daima içimizden geleni ortaya koyuyor ve en önemlisi her bir üründe sorumluluk almaktan asla kaçınmıyoruz. Ürünlerimizin sağlık ve güvenliğine yönelik yaptığımız yüzlerce testlerden, test süreçlerinde kullandığımız suyun temizliğine, doğa dostu paketlemelerimizde geri dönüşüm politikamıza kadar yaptığımız her işte sorumluluk almak bizim için çok önemli. Boyner’in sürdürülebilirlik politikası ve etik yaklaşımı bizi bir araya getirdi. Bu ziyareti yapmayı ve Boyner yöneticileri ile görüşmeyi gerçekten çok uzun zamandır istiyordum. Pandemiden dolayı gecikmeli olarak gerçekleştirmiş olsam da sonunda gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" dedi. 

 DAHA İYİ BİR HAYATA KATKI SAĞLAYAN MARKA KONSEPTİ 

İkonik bir güzellik markası olan KORRES, 6 farklı laboratuvarında ürettiği ürünleriyle topraktan cilde özel bir deneyim sunuyor.

DİLEK ÇAĞLAYAN DEĞİRMENCİ - AYŞE KUCUROĞLU NURÇİN KOÇOĞLU

Korres iş birliği ile ilgili konuşan Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdür Yardımcısı Dilek Çağlayan Değirmenci, “KORRES, laboratuvarlarında ağırlıklı olarak kadın araştırmacıların yer alması, tohumdan cilde özenle dokunması, toprağı nesiller boyu işleyen organik çiftçi kooperatiflerini desteklemesi, üniversite iş birlikleri, çevre dostu ambalajlarla ve her bir bileşenin yeniden kullanımı felsefesiyle iyi yaşama katkı sağlıyor. Biz de aynı etik değerlerle iyi yaşamı sahipleniyor, iyiliğin ve doğaya saygılı yaklaşımın yayılması için öncülük yapıyoruz. DNA’ları örtüşen iki marka olarak, KORRES'i Türkiye’de sadece Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de doğallıktan vazgeçmeyenlerle buluşturuyoruz. KORRES sadece tutkunlarının değil sürdürülebilir bir geleceğe ve doğallığa önem veren herkesin  tercihi oldu. Bugün burada bu değerli markanın kurucusu George Korres’i ağırladığımız için çok mutluyuz” dedi.

FATMA YAMAN - BİGE KARA

Çevre dostu ambalajlarla paketlenen ve her bir bileşenin yeniden kullanımı felsefesi ile üretilen KORRES’in sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de satışa sunulan koleksiyonunda; Wild Rose, Yoghurt, Olive Shine ve Black Shine serilerinde cilt bakımından saç ve vücut bakımına geniş bir ürün seçkisi yer alıyor.  

ALYA - AYŞEGÜL HOTİÇ

KORRES HAKKINDA:

KORRES, 1996 yılında bir eczacı aile tarafından "Cildinizi ve gezegeni koruyoruz" sloganıyla kuruldu. Markanın derin köklerinde; engin denizlerin, tatlı esen meltem rüzgârının, yüksek dağların etkisi ile mavi ve beyazın sadeliğinden alınan ilham bulunuyor. Bilimden yararlanarak doğal ve saf güzelliğin olanaklarını sunan marka, çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve geri dönüşüm odaklı değerleriyle tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Kendi tarım ekibiyle Yunan florasının haritasını çıkaran ve 1.500'den fazla endemik saf bitki kaynağına ulaşan KORRES, 25 yıldır doğa için çalışıyor ve sürdürülebilir tarımla çiftçilere yatırım yapıyor. KORRES, cilt güzelliği için çalışırken aynı zamanda yerel ekosistemi geliştiren ve nesiller boyu toprağı işleyen organik çiftçi kooperatiflerini de destekliyor. En etkili doğal ürünleri, en yüksek kalite ile formüle eden KORRES’in homeopatik üretim laboratuvarında AR-GE ekipleri, cilt güzelliği için doğanın saflığı ile ve bilimin kabiliyetlerini birleştiriyor. Araştırmalarda çalışan kadınların zarif dokunuşları ile ürünlerin estetik değeri artıyor.

ELİF TAPAN - AYŞE TOLGA - CAN YAEL

Editör: MURAT ÖZER