Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

FERYAL GÜLMAN-DALİA GARİH

Audemars Piquet, Burberry, BMW, Brunello Cuccinelli, Chanel, Chopard, Hermes, Louis Vuitton, Piaget gibi markalar ile dünya devi global ve yerli markaların özel tasarımlı mağazaları unutulmaz bir deneyim sunuyor.

SÜLEYMAN - SARE - AHU ORAKÇIOĞLU

Mandarin Oriental, Bodrum’un 6 Temmuz tarihinde Paradise of Luxury Shopping teması ile gerçekleştirdiği etkinlik , sanat ve cemiyet hayatının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan ve lüks alışverişin ayrıcalıklı adresi olmaya devam eden Mandarin Oriental, Bodrum, bünyesindeki lüks markalarla birlikte, sektördeki ayrıcalıklı konumu ve düzenlediği davet ile yine fark yarattı.

ATİLLA OZAN - CEVZA BAŞMAN - ERSEV DEMİRÖZ

Mandarin Oriental, Bodrum çatısı altında yer alan markaların, özgün konseptleriyle dikkat çeken, modaya farklı perspektiflerden bakan ve sektörün önemli isimlerinin yer aldığı “Paradise of Luxury Shopping”, Adamo, Audemars Piquet, BeeGoddess Begum Khan, Benson, Beymen, BMW, Brunello Cucinelli, Burberry, Chanel, Chopard, Dilek Hanif, Eres, Farm Rio, Fiolas, Hermes, Jacadi, Kutnia, Lando Studio, Les Benjamins, Louis Vuitton, Meri Krutzo, Missioni, Moeva, Molu, Mufera, Orlebar Brown, Piaget, RCR, Serena Uziyel, Sevan Bıçakçı, Sır Maison, Sunglass Hut, Urartu Halıcı, Vakko, Vilebrequin gibi markaların da katılımıyla, 6 Temmuz’da Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen bir kokteylle başladı.

MELDA KOSİF

Kokteyle moda, sanat, iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri katılırken, kokteyl sonrasında geceye, bu sezonun açılışını yapan Hakkasan’da devam edildi.

GÜLENAY KALKAN - NURAN ERÇİL - BURCU ERÇİL

MELİS ÖZER

AYNUR ÖZDERİCİ - BİLGE ALEMDAR - FULYA NAYMAN - GİZEM SABANCI

DENİZ MARŞAN - GÖZDE AKSOY

MELİS-YELDA TİFTİK

SİMLA-HÜSAMETTİN BEYAZIT

IŞIL REÇBER

PAMELA TİTO -  FERBAL YAMAN - MEHMET DEVECİ - ALP GÖKTEPE

EMİR BAHADIR

FATOŞ ALTINBAŞ

Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti

HAKAN AKAR - ELVAN TIĞLIOĞLU

NAZLI-KAAN SERT

Editör: MURAT ÖZER