Her daim güçlü ve çarpıcı tasarımlarla; fauna, flora ve tılsımların eşsiz güzelliklerini mücevherlere yansıtan Begüm Khan, lüks kavramını estetik ile buluşturan Curated Magazine’in bu ayki kapak yıldızı oldu.

BEGÜM KIROĞLU

CURATED'IN YENİ SAYISININ KAPAK YILDIZI: BEGÜM KIROĞLU

Gustosu yüksek içerik anlayışı ve ilham veren dünyasıyla odağına tasarımı, seyahati, modayı ve trendleri alan Curated’ın kapak yıldızı olan Begüm Kıroğlu ile 26 Aralık Salı akşamı gerçekleşen kutlama partisine Aylin KoçBaşak Dizer Tatlıtuğ, Ece Sükan, Serkan Altunorak, Fiona Xie, Nüket Filiba, Kerim Müderrisoğlu, Serdar Gülgün, Okşan Bozkır Mirap, Funda Arkas ve İdil Yazar gibi ünlü isimler ve yakın dostları katılım gösterdi.

BEGÜM KIROĞLU - FIONA XIE

Tasarımcı Begüm Kıroğlu, kapak yıldızı olduğu Curated’ın yeni sayısında, alışılmışın dışında canlı ve çarpıcı tasarımları beklenmedik güzelliklere dönüştürdüğünü vurguluyor.

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

AYLİN KOÇ

“Kendimi böceklere benzetiyorum. Çok küçük ve kırılgan bir yapıya sahipler fakat bir yandan da milyonlarca yıldır dünyadaki evrimsel dönüşüme dayanabilmiş nadir hayvanlar. Böceklerin tüm o naïf zayıflıklarına rağmen evrime kafa tutabilme gücü beni hep düşündürüyor” diyerek kendi dünyasını anlatan Begüm Kıroğlu renklerle kurduğu ilişkiyi ise şöyle özetliyor: “Renkler benim düşünce şeklim. Hayallerim pembe, rüyalarım yeşil, gerçekliğim mavi; rengarenk bir gökkuşağı gibi…”

BAŞAK DİZER TATLITUĞ

Begüm Khan’ın ikonik ve çarpıcı parçalarının kökleri, Şangay’dan İstanbul’a kadar uzanarak, markanın tasarımcısı ve kurucusu Begüm Kıroğlunun özel ilgi alanı olarak başlayıp, derin bir eğitime evrilen Çin Kültürü tutkusunu ve markanın kökenindeki ilham kaynaklarını ön plana çıkarıyor.

ECE SÜKAN

Bronz, gümüş ve altın üzerine; değerli taşlar ile kristallerin başrolde olduğu tasarımlar, Çin’in binlerce yıllık tarih ve güzellik algısının, modern dünya ile harmonisi sonucu ortaya çıkan eşsiz kültürün bir yansıması olarak Begüm Khan kadınıyla buluşuyor.

İDİL YAZAR 

NÜKET FİLİBA - KERİM MÜDERRİSOĞLU

OKŞAN BOZKIR MİRAP

SERDAR GÜLGÜN

SERKAN ALTUNORAK - FUNDA ARKAS

SUELA J. CENNET 

Editör: MURAT ÖZER