Rengarenk kıyafetler, birbirinden konforlu sandaletler, sımsıcak bir güneş ve yaz mevsimini iliklere kadar hissettirecek deniz kokusu…

Tatilin habercisi olarak akıllara kazınan Tatilsepeti, o heyecanla beklediğimiz müjdeyi vererek tatil sezonunu başlattı.

20 yılı aşkın süredir tatilseverlerin heyecanına ortak olan Tatilsepeti, #tatilibaşlat sloganıyla kampanyalarını duyurduğu yepyeni bir reklam filmi yayınladı. Rüyaları süsleyen birbirinden unutulmaz tatil seçeneklerini, avantajlı fırsatlarla sunan Tatilsepeti, bu yaz da tüm misafirlerini unutulmaz bir deneyime davet ediyor. 

TATİLSEPETİ İLE ŞİMDİ TATİLİN TAM ZAMANI

Sen de evde oturmaktan sıkıldıysan, bembeyaz kumlardan masmavi denizlere uzanacağın muhteşem bir tatil deneyimi için tatilsepeti.com’a gel, tek tıkla #tatilibaşlat!

Kampanyalarını duyurduğu yepyeni bir reklam filmi yayınlayan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, bu yaz da tatilseverlerin ortak mutluluğuna aracılık etmeye hazır.   

TEK TIKLA, TATİLİ BAŞLAT!
 Tatil rezervasyonlarını Tatilsepeti’nden yapan misafirlerine %50’ye varan indirim fırsatı sunan Tatilsepeti, %25 ön ödeme fırsatı ve 72 saate kadar iptal seçeneği avantajlarını eğlenceli bir reklam kampanyasıyla duyurdu. #tatilibaşlat hashtagi ile yayınlanan film, 3EIGHT3 Agency imzası taşıyor.

3EIGHT3 AGENCY İMZASI TAŞIYOR

3EIGHT3 Agency imzası taşıyan reklam filminin kreatif ekibinde Mine Bir & Hande Karaca & Cengizhan Albayrak & Yalçın Zenger yer alırken, yönetmenliğini Hakkı Görgülü, yaratıcı yönetmenliğini Yalçın Zenger üstleniyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, erken rezervasyon fırsatlarıyla yaz tatilinde de tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Editör: MURAT ÖZER