Başarılı ve güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, “Aşk, beni besleyen bir nokta ya da bazen sömüren diyebilirim...” dedi. 

Hazal Filiz Küçükköse, MAG Şubat sayısına konuk oldu. Buz pisti üzerinde birbirinden iddialı pozlar veren güzel oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

Kara Sevda dizisi ile adından daha çok söz ettirmeye başlayan Hazal Filiz Küçükköse, aşktan sağlığa, anılarından duygularına merak edilen pek çok konuyu MAG Okurları için anlattı.

BUZLAR KRALİÇESİ HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

İkizi ile ilgili özel anılarını paylaşan Hazal Filiz Küçükköse “O kadar çok anımız var ki… Birbirimize çok benzediğimizin farkında olmadığımız için, ilk başlarda çok kızardık. İnsanların bizi karıştırmalarına, “Hazal mısın, Deniz misin?” diye sormalarına “Nasıl karıştırabilirsiniz bizi!” diye sinirlenirdik. İlerleyen zamanlarda artık bu durumla dalga geçmeyi öğrendik, hatta avantaja çevirdik! Okulda, arkadaş ortamında birbirimizin yerine yaptığımız çok şey oldu. Birbirimizin sınavlarına bile girdik!” dedi.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE: "AŞK, BENİ BESLEYEN BİR NOKTA YA DA BAZEN SÖMÜREN DİYEBİLİRİM"

Şubat ayı denilince pek çok kişinin ilk aklına gelen Sevgililer Günü yerine kendisinin aklına gelen şeyleri şöyle sıralayan güzel oyuncu “Şubat ayı deyince benim aklıma önce sömestr tatili, sonra doğum günüm, sonra da Sevgililer Günü geliyor... Küçükken doğum günlerim hep sömestra denk gelirdi ve o yaşlar için gerçekten çok sinir bozucuydu. Tüm arkadaşlarım tatilde olurlardı. Yaş aldıkça, Sevgililer Günü’ne yakın oldu. Dönem dönem avantajı da oldu, dezavantajı da.

Şimdilerde Sevgililer Günü çok anlam ifade etmese de doğum günlerim artık sömestr tatiline denk gelmiyor. Bu nedenle şanslıyım!” dedi. Aşk hakkında düşüncelerini de paylaşan Hazal Filiz Küçükköse “Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen bir nokta ya da bazen sömüren diyebilirim... Arada dengeler şaşabiliyor!” açıklamasında bulundu.       

KOORDİNASYON: MELTEM ERCAN   RÖPORTAJ: GÖZDE YILMAZ

FOTOĞRAF: EMREY ÖZCAN   MODA DİREKTÖRÜ: OSCARMORRIS

MODA EDİTÖRÜ: BÜŞRA ÇEVİK   SAÇ: MERTCAN PEKGÜZEL   MAKYAJ: ASLI BİLGE     

VİDEO: UMUT SAKALLIOĞLU    FOTOĞRAF ASİSTANI: MURAT ERDOĞAN & ATACAN BAYTOK

MODA EDİTÖRÜ ASİSTANI: AYNUR ŞAHİN