Sanitas Spa sahibi Şebnem Akman Balta ve eşi Abdurrahman Balta önceki gün gerçekleştirilen Awards 2022  ödül töreninde yılın en iyi Spa merkezi ödülüne layık görüldü.

Abdurrahman Balta, yılın en iyi danışmanlık ödülüne layık görülürken Abdurrahman bey, "SağlıkYaşam ve Danışmanlık adına ödülümüzü aldık bu mutluluk verici bir değer. Ailemiz gün geçtikçe büyüyor kitlemiz artıyor. Hizmetlerimiz müşterilerimizin memnuniyeti olumlu dönüşleri bizleri çok sevindiriyor." açıklamasın da bulunup mutluluğunu paylaştı. 

Şebnem Akman Balta, "Sanitas Spa olarak seçkin lokasyonlarda masaj, fizyoterapi ve fitness  alanında kurmuş olduğumuz sağlıklı  yaşam merkezlerimizdeki misafirlerimizin devamlılığı  bizleri çok mutlu ediyor. Ödüle layık görülmüş olmak gurur verici. Hafta sonunda Kıbrıs'ın  Alsancak bölgesinde bir Spa merkezi açılışı yaptık. Çok güzel ve keyifli bir açılış oldu. Sanitas SPA ailesine bir yenisini ekledik." diye açıklamada bulunarak sevincini ve mutluluğunu paylaşan Şebnem hanım, ödül sonrası açık artırma ile tablo müzayedesi yapıldı ve bir tablo satın aldı.Bu gelir Cerrahpaşa Tıp Fakültesi acil çocuk kliniğine bağışlanıyor. Şebnem Akman Balta, " Müzayede öncesi videoyu hep birlikte izledik. Hasta ve yardıma muhtaç çocuklarımız için Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin çocuk klinigi'nin yapmış olduğu çalışmaları biliyoruz  ve çocuklar yararına bir nebze olsun faydamız dokunması adına destek verdik.Onların gülümsemesi bizlere yeter " açıklamasın da bulundu.