Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı. Anlaşma kapsamında Warner Bros. Discovery’nin VOD kataloğundan, Discovery+ orijinaller, Discovery Channel ve ID içeriklerinden oluşan zengin bir içerik paketi artık platformda yer alıyor. Ayrıca GAİN izleyicileri çok yakında suç ve soruşturma kanalı ID’ye de erişebilecek.

İş ortaklığı sayesinde, Altın Peşinde, Tamirat Tadilat, Ölümcül Av, Doğada Dımdızlak, Küçük Karateciler, Johnny vs. Amber, Cömert Ünlüler ve Hurda Avcıları gibi hayranlarının en sevdiği programlar GAİN’e geliyor. Ayrıca, izleyiciler suç ve soruşturma kanalı ID’de Natalia Grace’in Tuhaf Hikayesi ve Kötülük Yanıbaşımda gibi heyecan dolu programların keyfini çıkarabilecekler.

CANSU AYDIN

Warner Bros. Discovery Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Dağıtım ve Müşteri Destek Müdürü Cansu Aydın konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’nin en prestijli dijital medya platformlarından biri olan GAİN ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz, böylece GAİN izleyicilerine en sevilen VOD ve ID içeriklerimizden bir seçki sunabileceğiz. Gerçekleştirdiğimiz iş ortaklıkları, yenilikler yapmaya ve erişimimizi genişletmeye devam ederken, izleyicilerle anlamlı bir şekilde bağlantı kurmamızı, sevilen karakterlerimizi ve hikâyelerimizi, daha çok ekrana getirmemizi sağlıyor.”

CENGİZ KORKMAZ

GAİN Uluslararası İşbirlikleri Geliştirme ve Dış Alımlar Direktörü Cengiz Korkmaz ise şu ifadeleri kullandı: "GAİN ailesi olarak izleyicilerimize özgün, kaliteli ve farklı kategorilerde içerikler sunma konusunda tutkuluyuz. Bu tutkumuzu geniş ve kapsamlı bir portföye sahip olan Warner Bros. Discovery işbirliği ile bir adım ileri taşıyoruz. İzleyicilerimize yeni ve heyecan dolu içerikler sunmaktan ve içerik yelpazemizi genişletmekten büyük mutluluk duyuyoruz."   

WARNER BROS, DISCOVERY HAKKINDA: 

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeni: "Senden Önce" için geri sayım başladı! Aşk, sadakat ve ihanet üçgeni: "Senden Önce" için geri sayım başladı!

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) televizyon, film ve online video platformları aracılığıyla dünyanın en eşsiz ve kapsamlı içerik ve marka portföyünü yaratan ve dağıtan lider medya ve eğlence şirketidir.

220’den fazla ülkede 50 farklı dilde faaliyet gösteren Warner Bros. Discovery, ikonik markaları ve ürünleriyle dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ilham verir, bilgilendirir ve eğlendirir.

Önde gelen markaları arasında, Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV ve diğerleri bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için: www.wbd.com

GAİN HAKKINDA: 

Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN; özel içeriklere, farklı seslere, bambaşka renklere ve bağımsız hikâye formatlarına yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar. 

GAİN’e iOS ve Android için geliştirilen uygulamalar ile tüm mobil aygıtlardan, ayrıca Smart TV’lerden ve web üzerinden erişim sağlanabilir. Çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir.

Editör: MURAT ÖZER