Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede sürüyor.

ÖZCAN SABANCI - KEREM KAMIŞLI

Çifti yakınları hastanede ziyaret etti

SEMA DOĞAN

HACI SABANCI - ÖMER SABANCI -  KERİM SABANCI

Yunanistan'ın Leros Adası'nda tatil yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, zodyak botla kayalıklara çarparak yaralandı. Bodrum'dan İstanbul'a yaralı olarak getirilen Sabancı çiftinin tedavisi özel bir hastanede sürüyor. Dün öğlen saatlerinde hastaneye gelen Özcan Sabancı, Kerim Kamışlı, Kerim Sabancı, Hacı Sabancı ve Ömer Sabancı çifti ziyaret etti.

ALİ SABANCI - VUSLAT DOĞAN  SABANCI 

Esas Holding'den yapılan yazılı açıklamada ise çiftin sağlık durumlarının iyiye gittiği ifade edildi. 

GÜLER SABANCI - KEREM KAMIŞLI - EMİNE SABANCI KAMIŞLI

Yunanistan'da denizde kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede sürüyor. Çifti hastanede ziyaret eden Güler Sabancı gazetecilerin yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili sorusuna "Çok şükür" dedi.

TOÇEV Derneği'nin geleneksel iftar daveti... TOÇEV Derneği'nin geleneksel iftar daveti...

GÜLER SABANCI 

YUNANİSTAN'DA KAZADA YARALANAN SABANCI ÇİFTİNİ ZİYARET EDEN GÜLER SABANCI: "ÇOK ŞÜKÜR"

Yunanistan'ın Leros Adasında denizde zodyak botla kaza yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve  eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'daki özel bir hastanede tedavileri sürüyor. Sabancı çiftini hastanede ziyarete gelen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ziyaretin ardından gazetecilerin yaralıların sağlık durumuyla ilgili sorusuna "Çok şükür" şeklinde cevap verdi.

Editör: MURAT ÖZER