Zen Pırlanta, mücevher sektörünün öncü markalarından biri olarak, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi bulunan ünlü futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'yı yeni marka yüzleri olarak tanıttı.

İLYAS ATA - EMİL GÜZELİŞ - WANDA NARA - MAURO ICARDİ - ŞÜKRAN GÜZELİŞ - EMİL ATA GÜZELİŞ 

"İçimden Geldi" temalı ilk reklam filmi, Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş’in ev sahipliğinde düzenlenen özel bir davette görücüye çıktı.

MAURO ICARDI - WANDA NARA 

Gecenin atmosferi, Barbaros'un şarkıları eşliğinde keyifli anlarla renklendi.

ŞÜKRAN - EMİL GÜZELİŞ

Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, açılış konuşmasında markalarını en güzel şekilde temsil etmek adına sürekli çaba sarf ettiklerini ve bu çerçevede yeni projeler geliştirdiklerini vurgulayarak, Icardi ve Nara çiftiyle iş birliği yapmanın heyecanını dile getirdi. Markanın başarılı çıkışının yurtdışında da takdirle karşılandığını belirten Güzeliş, iş birliklerinin başarılarla dolu olması temennisinde bulundu.

Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş ise konuşmasında pırlantanın her kadının hayali olduğuna vurgu yaparak, özel günlerde hatırlamanın ve hatırlanmanın önemini vurguladı. "İçinizden gelen her an Zen’siz Olmaz" mesajını uzun yıllardır ilettiklerini belirten Güzeliş, Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin çift olarak markalarına çok yakıştığını ifade etti.

CONSTANTINO LOPEZ - ISABELLA ICARDI - WANDA NARA - MAURO ICARDI - FRANCESCA ICARDI - BENEDICTO LOPEZ

Wanda Nara, projenin kendileri için heyecan verici olduğunu dile getirerek, çocuklarına bırakacakları özel bir anı olarak gördükleri reklam filmlerinin samimiyetine vurgu yaptı. Ayrıca, pırlantaların ışıltısının kendisini etkilediğini ve Mauro ile markanın yüzleri olmanın mutluluğunu paylaştı.

MAURO ICARDI - WANDA NARA 

Mauro Icardi ise konuşmasında Zen Pırlanta'nın sektörde öncü bir marka olduğunu ve işlerini tutkuyla yapma konusunda ortak bir noktalarının bulunduğunu belirtti.

MAURO ICARDI - WANDA NARA 

Icardi, Wanda ile rol aldığı reklam filmlerinin kadınları sürprizlerle mutlu etmenin önemine vurgu yaparak, pırlantanın dünyanın en kalıcı hediyelerinden biri olduğunu ifade etti. Ayrıca, Zen’in erkek koleksiyonunu beğendiğini ve marka ile iş birliği yapmaktan keyif aldığını ekledi. Zen Pırlanta, yeni reklam serisiyle sadece özel günlerde değil, her an duygusal anlatımın bir parçası olarak pırlantalarını öne çıkararak, çiftin ışıltısıyla birleşen anları ölümsüzleştiriyor.

AHU - SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU 

BURAK - ÖZNUR YAKIN 

BURCU - NURAN ERÇİL

FULYA - HALUK NAYMAN 

FÜSUN - SİNAN KURAN

JAKLİN GÜNER 

MÜNİR - SELDA ÖZKÖK 

'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti 'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti

SİBEL KERİMOĞLU - ŞULE ARGÜDER - ÖZGE SANDER 

Editör: MURAT ÖZER