İki tutkulu aşığın hikâyesini konu alan “3391 Kilometrefilminde Zeynep Bastık imzası. FilminBundan Böyle” isimli şarkısını Bastık seslendiriyor. Söz ve müziği ise Nova Norda’ya ait…

İki gün üst üste konser: Simge, enerjisi ve şovlarıyla büyüledi İki gün üst üste konser: Simge, enerjisi ve şovlarıyla büyüledi

ZEYNEP BASTIK İKİ AŞIĞIN ŞARKISINI SÖYLÜYOR: “BUNDAN BÖYLE”

Müzik dünyasının en üretken isimlerinden Zeynep Bastık şimdi de bir film müziği ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bastık “3391 Kilometre” filmi için özel yapılan “Bundan Böyle” adlı şarkıyı seslendirdi. Söz ve müziği Nova Norda’ya ait şarkının düzenlemesini ise Ufuk Kevser yaptı.

“3391 Kilometre” birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen aşkın ve sevginin güçlü bağını hisseden iki tutkulu aşığın hikayesini konu alıyor. Beyza Alkoç'un aynı isimli romandan uyarlanan filmin senaristliğini Fulya Özcan yaparken yönetmenliğini Deniz Enyüksek üstleniyor. Filmde yeni jenerasyonun parlayan yıldızları Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak yer alıyor.

Şarkının klibini ve fotoğraflarını da Mehmet Can Damatoğlu çekti. “Bundan Böyle” tüm dijital platformlarda aynı anda müzik severlerle buluştu.

Editör: MURAT ÖZER