Antalya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oyunu kullanıp Konyaaltı Sahili'ne gitti.

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları düşük seyrederken Antalya'da vatandaşlar mart ayının son gününde deniz keyfi yaptı.

Hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının 20 derece, nemin ise yüzde 30 ölçüldüğü kentte 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanan vatandaşlar, soluğu sahilde aldı.

Konyaaltı Sahili'ne gelen vatandaşlardan bazıları denize girerken bazıları ise güneşlenmeyi tercih etti.

Denize girmeyenler ise sıcak havanın tadını sahilde oturarak çıkardı.

'OYUMU KULLANDIM SAHİLE GELDİM'

Oyunu kullandıktan sonra denize geldiğini belirten Ali Köprü, "İlk işim sabah erken kalkarak oyumu kullanmaya gitmek oldu. İnşallah özgürlük içinde güzel günler olur. Ondan sonra sahile geldim. Hava ve deniz gayet çok güzel. Ben denize girdim bazıları da sahilde oturmayı tercih ediyor" dedi.

Arkadaşı ve çocuklarıyla sahile gelen Tamila Bakırcı, "Oyumu kullandım. Sonra denize geldik. Hava sıcak ve güzel. Biz sahilde oturmayı tercih ettik, bazıları da yüzüyor" diye konuştu.

Oyunu kullandıktan sonra denize geldiklerini söyleyen Mevlüdiye Makin de "Çocuklar tatil olduğu için sahile gelmek istedi. Denize girmek istediler ancak denizanaları olduğu için çok fazla girmek istemediler" ifadelerine yer verdi. 

OY SONRASI SAHİLE KOŞTULAR

Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti... Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti...

Antalya'da hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Alanya'da, ünlü Kleopatra Plajı doldu. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanan seçmenlerin yanı sıra yerli ve yabancı tatilciler plaja geldi. Tatilciler denize girip güneşlenirken, sahilin tadını çıkaran çocuklar sıcak havada su ve kumla oynayıp, eğlendi.

Baran Aktan, "Oyumuzu kullandık. Havanın da güneşli olduğunu fark ettik. 'Denize gelelim, arkadaşlarımızla suya girelim, enerjimizi toplayalım' dedik. Burası hep böyle 7-24, dört mevsimi yaşayabileceğiniz bir yer. Güneş kreminizi sürüp, denize girebileceğimiz bir yer. Biz de bunu gerçekleştirmeye buraya geldik" dedi.

'TATİLE GELDİĞİM İÇİN OY KULLANMADIM'

Bazı seçmenler ise oy kullanmak yerine tatil yapmayı tercih etti. Bunlardan biri olan Kenan Darbaz, "Alanya'ya tatile, iki gün keyif yapmaya geldim. Oy kullanamadım, oyum İstanbul'da. Alanya'da hava on numara, anlatılmaz yaşanır. Birazdan da denize gireceğim" diye konuştu. (DHA)

Editör: Admin Admin