Başarım Sensin Derneği depremzede üniversiteli gençlerin eğitimine destek vermek için bir iftar yemeği düzenlendi.

ÖZGE ARGÜDER - ŞULE ARGÜDER

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’deki iftar yemeğine; Dernek Başkanı Şule Argüder, Özge Sander, Yeşim Alemdar Manav, Gülnaz Sezgin, Elif İnci Aras, Meral Kosif, Hülya Uyar, Sibel VatandostMelis Sander, Nurgül Kemalbay ve Ayfer Toprak gibi cemiyetin tanınan isimleri katıldı.

ELİF İNCİ ARAS

Gerçekleştirdiği başarılı projelerle beğeni toplayan Başarım Sensin Derneği bu kez depremzede üniversiteli gençlerin eğitimine destek vermek için bir iftar yemeği düzenlendi.

YEŞİM ALEMDAR MANAV

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinde iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim bir araya geldi.

GÜLNAZ SEZGİN

Depremden etkilenen üniversiteli gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder başta olmak üzere; Özge Sander, Yeşim Alemdar Manav, Gülnaz Sezgin, Elif İnci Aras, Meral Kosif, Hülya Uyar, Sibel Vatandost, Melis Sander, Nurgül Kemalbay ve Ayfer Toprak gibi isimler yer aldı.

MERAL KOSİF

İftar yemeğine katılan isimlerden olan Aras Kargo’nun zarif patroniçesi Elif İnci Aras da özel teşekkür plaketini Aras Kargo adına Başkan Şule Argüder'in elinden aldı.

ELİF İNCİ ARAS - ŞULE ARGÜDER 

Deprem sürecinde bölgede bulunan öğrencilere ve depremzedelere yaptığı yardımlar ve ulaşım desteği için özel teşekkür plaketi alan Elif İnci Aras, duygulu anlar yaşadı. Başarım Sensin Derneği ile desteklere her daim devam edeceğini belirten Aras, Başkan Şule Argüder'e yardımseverleri bir araya getirdiği için teşekkürlerini sundu.

HÜLYA UĞUR

SİBEL VATANDOST

MELİS SANDER

NURGÜN KEMALBAY

AYFER TOPRAK

ELİF İNCİ ARAS - MİNE AKSU

FİRUZE GÖK

PARİS BIÇAKCI

GÜNİZ İYİANLAR

NURAN BOLAT 

GÜLNAZ KESKİN - ŞULE ARGÜDER - ÖZGE ARGÜDER SANDER - HÜLYA UĞUR - ELİF İNCİ ARAS - MİNE AKSU - NURGÜN KEMALBAY

Editör: MURAT ÖZER