İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel bir koleksiyonla kutluyor.

Arşivlerinden ilham alarak en çok tercih edilen ürünlerini farklı bir dokunuşla yeniden yorumlayan markanın özel koleksiyonuAşk İçin Yapıldı“ adını taşıyor. Koleksiyon, özellikle Sevgililer Günü’nde özel bir hediye arayışında olanlar için şık bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

ECCO'DAN SEVGİLİLER GÜNE'NE ÖZEL "AŞK İÇİN YAPILDI" KOLEKSİYONU 

1963 yılından günümüze, başarı yolculuğuna dünyanın en büyük deri markalarından biri olarak devam eden ECCO, geçmişten bugüne en sevilen ürünlerinden ilham alarak Sevgililer Günü’ne özel yeni bir koleksiyon hazırladı. ECCO “Aşk İçin Yapıldı” adını taşıyan koleksiyonu için 14 Şubat Sevgililer Günü arşivlerinden faydalanarak, Textureblock Pinch Bag Mini gibi kült parçaları bir araya getirdi ve sevgiliye verilebilecek en özel hediyeyi yeniden yorumladı.

ECCO’nun “Aşk İçin Yapıldı” koleksiyonunda pembe, yeşil ve kırmızı dahil olmak üzere farklı renk seçenekleri bulunan ve ellerin serbest bir şekilde kullanılmasını amaçlayan ayarlanabilir askılı kült favori çantalar, bağlanabilir aksesuarları ile kişiye özel bir tasarımda sunuluyor.

ECCO’nun “Aşk İçin Yapıldı” koleksiyonuna ve daha fazla ürüne online alışveriş kanalı tr.shop.ecco.com’dan ve ECCO mağazalarından ulaşılabiliyor.

Editör: MURAT ÖZER