Guess Activewear İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla tarzınızı canlandırın. Özgüvenini dışarı vuran, doğal stiliyle GUESS kadını, tüm gün feminenliği ve sportifliğiyle öne çıkan parçalarla baş döndürüyor.

GUESS erkeği de retro esintili neon sörfçü parçalar taşıyarak maceraya her zaman hazırım duruşu veriyor.

KADIN KOLEKSİYONU

Özel dikim

Şık sportifliğiyle dikkat çeken bu tema, özel dikim korselerden ve spor giyimden ilham alıyor. Taytlar, şortlar, sweatshirtler, spor sütyenler ve crop toplar, iç çamaşırı tarzını tekno performans giyimle buluşturuyor.

GJ monogramı ve kabartmalı büyük baskılı parçalar; gül pembesi, eskimeyen deniz mavisi, kış gecesi, optik beyaz, ve pembeden oluşan güçlü, kadınsı renk paletini destekliyor.

Mikrofiber ve jakarlı naylonun göz alıcı yumuşak dokunuşları, spordan gece hayatına doğallıkla geçmenizi sağlayan minimalist, nadide bir şıklık oluşturuyor.

GUESS ACTIVEWEAR İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU!

Yeni Cennet

Tropik yaz safarisinden ilham alan yüksek teknoloji teması, kalça ve karın kaslarını mükemmel bir şekilde açığa çıkaran çekici ve kullanışlı parçalar yaratıyor. Polar eşofman gençlerin vazgeçilmezi olurken, crop top ve bol atletik şortlar bu kombini tamamlıyor.

Günbatımı, krem süt, mısır püskülü, toz pembe ve okyanus tuzundan oluşan pastel renklere tropik baskılar ve ikonik G küp logo eşlik ediyor. Gofre kumaş, polar kumaş ve atletik naylon, konfor ve performansı bir arada sunuyor.

Yaz günü

Kadınsı ve yaz esintileriyle dolu temayla doğa sizi bekliyor. Romantik ve hafif sportif bu koleksiyon rahat spor kıyafetleri, hafif ceketler, bol veya vücudu saran şortlar, taytlar ve şık spor üstler içeriyor. Kadınsı detaylar, danteller, pötikareler, kare desenli yakalar ve fotoğraf baskıları, Kaliforniya bahçelerinden de ilham alan seriye son dokunuşunu yapıyor. Kiraz konyağı, naneli milkshake, şeftali dokunuşu, pembe gül, leylak çiçeği ve açık buz yeşili Los Angeles manzarasını yansıtırken mikrofiber, naylon, pamuk ve polar kumaş kullanışlı bir konfor sunuyor.

ERKEK KOLEKSİYONU

Hong Kong

Şehrin koşuşturmacasına bu koleksiyonun Çin Yeni Yılı ve Asya metropollerinden esintiler içeren ve vaporwave’den ilham alan temasıyla atılın. Temiz hatlar, özgüvenli melanj renk grupları ve optik beyaz, siyah, neon hatlar ve çivit mavisi baskılarla tamamlanıyor. İdeogramın yanı sıra neon tabela detayları ve vurguları; keskin, tekno naylonun yanı sıra pamuk ve polar kumaşla hayat bularak şehre hazır görünümü tamamlıyor.

Fuerteventura

Retro yaz hatlarıyla sudan aldığı ilhamı yansıtan rahat sörfçü parçalar ve bol kalıplı kombinlerden oluşan tema, sizi bir adada adeta güneşten yanmış bir tenle dalgaları fethetmeye davet ediyor. Yumuşak pamuk, polar kumaş ve naylondan dikilen parçalar, zıt ve çapraz desenli detaylarla tamamlanıyor. Neo okul spor takımı ve Vulcan sörf tarzına organik renk bloklu parçaların yanı sıra toz mavisi, asit sarısı, mor, açık sarı ve neo-turuncu içeren bir pop renk paleti eşlik ediyor.

İbiza

Uyumayan adanın çağrısına cevap verin. Kulüp kültürü, pop art ve sonsuz tropik geceler, bu havalı ve genç temaya ilham veriyor. Bol pantolonlar, retro çizgiler, hafif sweatshirtler ve rahat tişörtler, neon detaylar ve kıyafetleri tamamen saran doğal şekillerle tamamlanıyor. Soğuk sarı, turuncu, gri, optik beyaz ve ateşli mordan oluşan renk paletiyle maceraya hazırsınız.

Öne Çıkanlar:

Renkler: Gül pembesi, eskimeyen deniz mavisi, kış gecesi, optik beyaz, günbatımı, krem süt, mısır püskülü, pembe, okyanus tuzu, kiraz konyağı, naneli milkshake, şeftali dokunuşu, pembe gül, leylak çiçeği, açık buz yeşili. Erkek: Optik beyaz, siyah, çivit mavisi, neon detaylar, pop tonları, toz mavisi, asit sarısı, ateşli mor, soğuk sarı.

Baskılar: GJ monogramı, kabartmalı makro baskı, pötikare, renkli tropikal, ikonik G küp logo, fotoğraflı baskılar. Erkek: Vaporwave, melanj, ideogram, neon tabela baskıları, neo okul spor takımı grafikleri, tropik.

Kumaşlar: Yumuşak dokunuşlu mikrofiber, jakarlı naylon, pamuk, polar kumaş, gofre. Erkek: Tekno naylon, pamuk, polar kumaş.

Editör: MURAT ÖZER