23 Haberleri

23 haberleri ve güncel 23 gelişmeleri, 23 ile ilgili tüm video, 23 fotoğrafları ve 23 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün 4'üncü çeyreğine ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-43' operasyonlarında, 12 ülke tarafından Interpol'ün kırmızı bülten, yeşil bülten ve...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere 23 Ocak'ta New York'a gidecek.

SonDakika
EKONOMİ

Global moda kuruluşu Orka Holding, her yıl Secretcv tarafından düzenlenen İK Zirvesi kapsamında 2022-23 döneminde "İK'nın Yıldızı" ödüllerine layık görüldü.

GÜNCEL

Birleşmiş Miletler Genel Kurulu’nda dün yapılan oylama sonucunda 153 ülkenin lehte oylarıyla Gazze’de ‘ateşkes ilan edilmesi çağrısı’ kabul edildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bu süreçte tamamen işlevsiz kaldı" dedi.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.

MODA

L’Oréal Paris’in simgeleşen organizasyonu Le Défilé, markanın köklerini aldığı Paris’te, dünyanın en simgesel yapılarından biri olan Eyfel Kulesi'nin altında gerçekleşti.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

GÜNCEL

ABD’nin Seattle kentinde bir polis aracının 23 yaşındaki bir kadına çarparak öldürmesi sonrasında olay yerine intikal eden başka bir polisin,...

GÜNCEL

Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyade Kolordusu’na bağlı, 23 askeri taşıyan MV-22B Osprey tipi uçak, Avustralya’nın Melville Adası’nda düştü.