Belgium Haberleri

Belgium haberleri ve güncel Belgium gelişmeleri, Belgium ile ilgili tüm video, Belgium fotoğrafları ve Belgium haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüştü. Brussels

GENEL

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de başladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol’u kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. brussels nuclear energy summit

GENEL

İsveç, NATO’ya resmen katıldı. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda düzenlenen törende, İsveç bayrağı göndere çekildi.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

GÜNCEL

Belçika başkanlığındaki Avrupa Birliği Konseyi, Rusya’ya uygulanacak 13’üncü yaptırım paketi üzerinde prensipte anlaşma sağlandığını açıkladı.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Belçika Genelkurmay Başkanı Oramiral Michel Hofman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

GÜNCEL

Belçika Ulusal Kriz Merkezi, Brüksel’de bugün akşam silahlı saldırı meydana geldiğini ve 2 kişinin saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.

SPOR

EURO 2024 Elemeleri F Grubu'nda Belçika ile İsveç'in Kral Baudouin Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği mücadele, başkent Brüksel'de meydana gelen silahlı...