Ekonomik Haberleri

Ekonomik haberleri ve güncel Ekonomik gelişmeleri, Ekonomik ile ilgili tüm video, Ekonomik fotoğrafları ve Ekonomik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak’ta Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Eş Başkanı ve Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’da yapılan Ekonomik İşbirliği Toplantısı’nda konuşma yaptı.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Türkiye raporuna ilişkin, "AB'yi, ekonomik ve ticari ilişkileri ön yargısız ele almaya davet ediyoruz"...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel Kurulu aile fotoğrafı çekimine katıldı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katılmak üzere, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e geldi.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Bitcoin 34.600$ seviyelerinden alıcı bulurken üst üste sekiz gündür yükselerek ocak ayından bu yana en iyi seriyi yakaladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şuşa'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 27’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan'da Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Kocaşev Arzibek Orozbekoviç ile görüştü.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2023 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.