Londra Haberleri

Londra haberleri ve güncel Londra gelişmeleri, Londra ile ilgili tüm video, Londra fotoğrafları ve Londra haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da Birleşik Krallık Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik Londra ve Paris'te diplomatik temaslarda bulundu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Ortak Zirvesi'nde, Türkiye'nin öncülüğünde alınan karar kapsamında kurulan temas...

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistin'e destek amaçlı ikinci defa ‘savaşa hayır’ protestosu düzenleniyor.

MAGAZİN

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise’yle gerçekleştirdiği iş birliğinde bir başka sıra dışı güne daha imza attı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı. 

MAGAZİN

Solar-Tek Alternatif Enerji sahibi Bülent Çekiç, Bodrum’un sıcak ve temiz havasın da yaz tatiline devam ediyor.

MEKAN

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, “Geçen yıl İstanbul’un listeye girmesi hepimiz için mutluluk ve gurur vericiydi. Biz de...

DEKORASYON

Karaköy'de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden Burduck Otel projesi ile Avrupa'nın En İyi Otel İç Mimarisi ödülünü aldı.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wimbledon bölgesinde bir ilkokula otomobil daldı. Polis, yaralılar olduğunu duyurdu.