Valisi Haberleri

Valisi haberleri ve güncel Valisi gelişmeleri, Valisi ile ilgili tüm video, Valisi fotoğrafları ve Valisi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayici ve iş dünyası ile görüşmek üzere Manisa'ya geldi.

GÜNCEL

Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı.

GÜNCEL

ABD’de bir haftadır etkili olan şiddetli kar fırtınaları sebebiyle en az 41 kişinin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

ABD’de ülke genelinde yaşanan kar fırtınası ve zorlu hava koşulları sebebiyle birçok eyalette acil durum uyarıları verildi.

GÜNCEL

Japonya’nın Noto yarımadasında 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SonDakika

Ankara Valisi Vasip Şahin: Yakışmadı Ankara’ya, Ankaragücü’ne! Sorumlular hakkında yasal gereği yapılacak.

GÜNCEL

ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. Eyalet Valisi Kathy Hochul, OHAL ilan etti.

GÜNCEL

Bahçelievler'de 45 yıllık 6 katlı binanın en üst katında ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu düşünülen patlama meydana geldi.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, "Suriyeli göçmenler hangi illerde yaşıyorlarsa oraya gidecekler" dedi.

SonDakika

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu: Kurtarma çalışması tamamlandı. Ekipler güvenli bir şekilde kuyudan çıkıyor. Bu bir tavan çökmesi çok küçük bir...

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sağanak yağışın ardından 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Yunanistan'da denizde kaza yapan Sabancı çiftini ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül, "Gördüğümüz kadarıyla durumları iyi" dedi.