Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Manisa Valisi Enver Ünlü ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP'nin Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergünziyaret etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, belediye başkan adayları, sanayici ve iş dünyası ile görüşmek üzere Manisa'ya geldi. Bakan Şimşek, ilk ziyaretini Manisa Valisi Enver Ünlü'ye yaptı. Vali Ünlü ve protokol mensuplarınca karşılanan Bakan Şimşek, ziyarette valilik anı defterini imzaladı.

Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP'nin Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün'e ziyarette bulunan Bakan Şimşek, ilçe belediye başkan adayları, sanayici ve iş dünyasından önemli isimlerle bir araya gelecek. 

BAKAN ŞİMŞEK SANAYİCİLER VE İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele görüşmeleri Ankara'da gerçekleştirildi... Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele görüşmeleri Ankara'da gerçekleştirildi...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti ardından, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Vestel Fabrikası'nı gezdi.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu tarafından karşılanan Bakan Şimşek, buradaki ikinci ziyaretini Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimine gerçekleştirdi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayicilerle bir araya gelen Bakan Şimşek, ardından geçtiği Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda ise iş dünyası ile buluştu.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret ve temasların ardından Bakan Şimşek, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan sözleşmeli şehit er Enis Budak’ın ailesine taziyede bulunduktan sonra kentten ayrıldı.

Editör: MURAT ÖZER