Açıkladı Haberleri

açıkladı haberleri ve güncel açıkladı gelişmeleri, açıkladı ile ilgili tüm video, açıkladı fotoğrafları ve açıkladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart 2024 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu'nda devam eden Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda düşündükleri opsiyonları üyelerle paylaştı.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

GÜNCEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) bugün yaptığı açıklamada, 7 çalışanının İsrail kuvvetleri...

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilerin 3 bin lira Ramazan Bayramı ikramiyelerinin bugün ödenmeye başlandığını açıkladı.

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail ordusu, Lübnan sınırında bu sabah saldırıya uğradığı belirtilen Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücüne (UNIFIL) kendilerinin saldırmadığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Akbank, 2023 yılı sürdürülebilirlik faaliyetlerinin sonuçlarını açıkladı. Banka, bu dönemde sürdürülebilirliği öne çıkaran çalışmalarıyla ekonomiye güç katacak finansman imkanları sunarken,...

EKONOMİ

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile EBRD arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

MAGAZİN

Galler Prensesi Kate Middleton, bir süredir medyada hakkında çıkan iddialara cevap olarak yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve...