Açıklamalarda Haberleri

açıklamalarda haberleri ve güncel açıklamalarda gelişmeleri, açıklamalarda ile ilgili tüm video, açıklamalarda fotoğrafları ve açıklamalarda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Akkuyu Nükleer A.Ş Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, RAMS Park'ta yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD televizyonuna verdiği röportajda İsrail-Hamas savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bizim kulüp olarak ayda yaklaşık 100 milyona yakın futbolcu ödememiz var. Baktığınızda Beşiktaş'ın her ay ciddi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden sahasında yapılan araştırmalar hakkında açıklamalarda bulundu...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus televizyonuna açıklamalarda bulundu...

GÜNCEL

Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan toprak kaymasının ardından bölgeye giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal...

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

HY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.