Açıklamaları Haberleri

açıklamaları haberleri ve güncel açıklamaları gelişmeleri, açıklamaları ile ilgili tüm video, açıklamaları fotoğrafları ve açıklamaları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Üyelerin konuşmalarının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu...

EKONOMİ

İGA CEO Vekili Selahattin Bilgen, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek havalimanın 2023 yılını değerlendirdi.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

GÜNCEL

İsveç Sivil Savunma Bakanı Carl-Oskar Bohlin, savunma konferansında ‘İsveç'te savaş olabileceğini’ söylemiş, Ordu Başkomutanı Orgeneral Micael Byden tarafından da desteklenmişti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada iki İsrailli Bakanın ‘Filistinlilerin Gazze’den göç etmesini’ savunan son açıklamalarını reddederek, Gazze’nin Filistin toprağı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız." dedi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrailli ‘aşırılıkçı yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdüklerini belirterek bu kişilerin İngiltere’ye girişini yasakladıklarını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’nın yönetim listesinde yer alan Orhan Özalp, gerçekleştirecekleri projelerle Beşiktaş’ın geleceğini sigortalamayı hedeflediklerini söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi'ne çevrimiçi bağlanarak, konuşma gerçekleştirdi.