Açtı Haberleri

açtı haberleri ve güncel açtı gelişmeleri, açtı ile ilgili tüm video, açtı fotoğrafları ve açtı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin silah üretimi, güvenlik ve havacılık alanlarında faaliyet gösteren çok uluslu bir şirket olan BAE Systems'in temsilcileriyle...

MÜZİK

The Mill Bodrum, önceki akşam havai fişek gösterileri ve  Yeşim Salkım sahnesiyle kapılarını açtı.

MAGAZİN

 ABD’li aktris Leah Remini, Scientology’e karşı kendisine yönelik taciz, göz korkutma, gizli takip ve karalama kampanyası gerekçesiyle dava açtı.

SonDakika

ÖSYM, YKS Tercih Kılavuzu ve Kontenjanları erişime açtı. YKS tercihleri, bugün erişime açılan resmi tercih kılavuzu ile resmen başlamış oldu.

SANAT

Şişli Belediyesi tarafından hayata geçirilen “100. Yılında Lozan Antlaşması: Sonsuz Barış” sergisi önceki gün resepsiyonla kapılarını açtı.

MAGAZİN

Barbie, NYX Professional Makeup ve Mattel sponsorluğunda; Kanyon AVM’de gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu.

MAGAZİN

Uzun iş temposuna ara veren Engin Altan Düzyatan, ailesiyle tekne turuna çıktı...

MODA

Benzersiz, modern ve çağdaş tasarım mücevherler sunan Meri Krutzo ilk Resort butiğini Mandarin Oriental, Bodrum’da keyifli bir davetle açtı.

MODA

GIGIIS, İlkbahar/Yaz sezonunu İstanbul, Milano, New York ve Los Angeles' ta düzenlenen tanıtım haftaları ile açtı. '

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, “Hatay’a 3 ayda 3 okul sözümüzü tutmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

GENEL

İtalya’nın başkenti Roma Belediye Başkanı Roberto Gualtieri, ünlü komutan Jül Sezar’ın bıçaklanarak öldürüldüğü yeri halka açtı.