Altyapı Haberleri

altyapı haberleri ve güncel altyapı gelişmeleri, altyapı ile ilgili tüm video, altyapı fotoğrafları ve altyapı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye, İran, Özbekistan ve Türkmenistan’ın ulaşım koridorlarının işlevinin daha da etkin hale getirilmesi kapsamında ‘Taşkent Deklarasyonu’nu imzaladı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

İsrail Enerji ve Altyapı Bakanı Israel Katz, Gazze’ye su akışının kesilmesini emrettiğini duyurdu.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan'da Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Kocaşev Arzibek Orozbekoviç ile görüştü.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Astana’da, Kazakistan Ulaştırma Bakanı Marat Karabayev ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mısır’da Asya Altyapı Yatırım Bankasının (AIIB) yıllık toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Zengezur Koridoru bağlantısının hayata geçmesi, aslında tüm Türk dünyasını birbirine bağlayacaktır" dedi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumu'na katıldı.