Atatürk Haberleri

atatürk haberleri ve güncel atatürk gelişmeleri, atatürk ile ilgili tüm video, atatürk fotoğrafları ve atatürk haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Dilek Hanif’in sunduğu ve NTV’nin Halkbank’ın katkılarıyla hayata geçirdiği Halkın Sanatı, 32 bölümün ardından özel bir kitap ve sergiye dönüştü.

SANAT

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen konserle...

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıldönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törenle anıldı. 

GÜNCEL

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yılında binlerce kişi Dolmabahçe Sarayı’na geldi.

GENEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'inci yılında Anıtkabir'de düzenlenen resmi törenle anıldı.

SANAT

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, edebiyete intikalinin 85'inci yıl dönümünde Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin hazırladığı 'Beni Hatırlayınız'...

MÜZİK

Sıla Harbiye Açıkhava'daki yaz sezonunun son konserinde mücevher zinciriyle süslü kıyafetiyle ışıldadı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuştu.

İş Dünyası

Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere taşıma sorumluluğuyla hareket eden Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına devam ediyor.  

EKONOMİ

Koç Holding, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı...

SANAT

Usta karikatürist ve ressam Haslet Soyöz, yeni sergisi “Karanın Bittiği Mavi” ile denizcilik tarihine bir kez daha ışık tutuyor.

SİNEMA

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı “ATATÜRK” filminin galası Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.