Attack Haberleri

attack haberleri ve güncel attack gelişmeleri, attack ile ilgili tüm video, attack fotoğrafları ve attack haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in, İran'ın Şam Büyükelçiliğine gerçekleştirdiği saldırının ardından İran'ın yaptığı misillemeye ilişkin açıklama yaptı. republic turkey ministry foreign

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Hollanda, Belçika ve Rusya Dışişleri Bakanları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı, dün gece İsrail’e yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin açıklama yaptı...

GÜNCEL

İran’ın BM Daimi Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, saldırıların sonuçlandığını, İsrail’in ‘bir hata’ yapması durumunda yanıtın daha sert olacağı ifade edildi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın saldırısına verilecek diplomatik yanıtı değerlendirmek üzere G7 liderlerinin bugün bir araya geleceğini belirtti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail ordusu, Lübnan sınırında bu sabah saldırıya uğradığı belirtilen Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücüne (UNIFIL) kendilerinin saldırmadığını açıkladı.

GENEL

Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, Uluslararası Adalet Divanı’nın dünkü kararını değerlendirdi.