Bakanı Haberleri

Bakanı haberleri ve güncel Bakanı gelişmeleri, Bakanı ile ilgili tüm video, Bakanı fotoğrafları ve Bakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili konuştu...

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek Birinci Nükleer Enerji Zirvesi'ne katılacak.

SonDakika

Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iade dosyası ile geçici tutuklama evrakımızı ABD'ye gönderdik. ABD Adalet Bakanlığı'ndan istenen bazı belgeler...

GÜNCEL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell'in İsrail'e saldırmayı bırakmasının zamanı geldi” dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

GENEL

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İsrail’in saldırılarıyla kuzeyden göçlerle kalabalıklaşan Refah kenti hakkında uyarı niteliğinde açıklama yaptı.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.