Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

CEMİYET

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ve Bee Goddess Kurucusu ve Kreatif Direktörü Ece Şirin ev sahipliğinde, Sakhalin istanbul’da göz kamaştıran...

MAGAZİN

Ünlü isimler sosyal medyanın eğlenceli yüzü Sercan Yaşar’ın doğum günü partisi için Nite’da bir araya geldi.

MÜZİK

Dünyanın en büyük seslerinden biri olarak kabul edilen Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, RAMS Global ana sponsorluğunda, 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısı ile MSB'nin bir haftalık faaliyetlerini anlattı.

GÜNCEL

Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisini Gezen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu, İsrail'in yürüttüğü yalan siyasetini deşifre etmeye yönelik bir sergi" dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna temasları kapsamında Bosna Hersek Savunma Bakanı Zukan Helez ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, talk show programına katılmak için gittiği New York kentinde basın mensuplarına açıklama yaptı...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.