İstanbul Boğazı’nın ihtişamında, Ortaköy’ün eşsiz manzarasında Nite’ın lezzetli yemekleri ve kaliteli müzikleri eşliğinde iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ve sosyal medya fenomenleri özel bir eventte bir araya geldi.

GONCA VUSLATERİ 

Berkay Şahin, Gonca Vuslateri, Burcu Kıratlı, Rabia Soytürk, Atakan Işıktutan ve Rahimcan Kapkap gibi isimler sosyal medyanın eğlenceli yüzü Sercan Yaşar’ın doğum günü partisi için Nite’da buluştu.

SERCAN YAŞAR 

30. yaş gününü Nite’da kutlayan Yaşar ve dostları DJ performansı eşliğinde doyasıya eğlencenin tadını çıkardı.

BOĞAZIN İHTİŞAMINDA LEZZET VE EĞLENCENİN YENİ ADRESİ 

Panoramik İstanbul manzarasında yıldızların altında büyüleyici bir yolculuğa çıkan konuklar, lezzet ve eğlencenin tadını çıkardı. Nite, füzyon mutfağından lezzetli yemekler, aromatik kokteyller ve fonda çalan yemek müzikleri ile keyifli bir gece vadediyor.

BURCU KIRATLI 

İstanbul’un kalbinde yer alan konumuyla arkadaş buluşmaları, özel kutlamalar, yıl dönümleri, özel davetler, iş yemekleri ve eğlenceli dost masalarına ait tüm beklentileri karşılıyor. Muhteşem panoramik manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan ve şık konseptini özel tatlar ile buluşturan Nite, servis ve hizmet kalitesiyle de konuklarından tam not alıyor. The Crowne Plaza’nın en üst katında bulunan Nite, 300 kişilik kapasitesi ile haftanın her günü 18.00 - 01.00 saatleri arasında fine dining olarak hizmet veriyor.

ATAKAN IŞIKTUTAN 

ŞIK AVİZELERİN IŞILTISINDA GÖZ ALICI BİR BAR 

Nite, konuklarını geniş ve şık barında gün batımına karşı spesiyal kokteyller eşliğinde anın tadını çıkarmaya davet ediyor. Restoranın orta alanına konumlandırılan bar tüm ihtişamıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

RABİA SOYTÜRK 

Dev avizelerin ışıltısında ve Ortaköy’ün eşsiz manzarasında kaliteli müzikler eşliğinde eğlenirken, özel tariflerle hazırlanan Halley, Off Nite, Luna, Gala ve Oranj gibi muhteşem kokteyller geceye eşlik ediyor olacak.

RAHİMCAN KAPKAP 

MESAİ İSTANBUL'A VEDA EDİYOR 

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

Gen Group, genç yatırımcıları Alper Karavar ve Gürol Yığar yeme-içme sektöründe pandemi döneminde Mesai Karaköy markası ile çıktıkları bu yolda, Karaköy Bankalar Caddesinde yer alan ‘Mesai Karaköy’ü Alaçatı’ya taşıyor. Bu yaz biraz tatil biraz dinlenme ve bolca eğlence için konuklarını Alaçatı’ya davet ediyor… Şık konsepti, lezzetli mezeleri, zengin yemek çeşitleri ve spesiyal kokteylleriyle İstanbul yeme-içme hayatının en özel mekanları arasında yer alan Mesai, artık sadece Alaçatı’da… Yeni konseptiyle Port Yolu’nda hizmet verecek olan mekan Haziran başında yaza merhaba partisiyle açılacak. Alaçatı yaz boyunca lezzete ve eğlenceye doyacak.

Editör: MURAT ÖZER