Gece Haberleri

gece haberleri ve güncel gece gelişmeleri, gece ile ilgili tüm video, gece fotoğrafları ve gece haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MEKAN

Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK

Kenan Doğulu, vazgeçilmez bir yaz klasiği haline gelen Caresse Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

DİZİ

Netflix, heyecanla beklenen dizisi Zeytin Ağacı’nın 2. Sezonunu bu akşam Yeniköy’de yer alan Azur Restoran’da gerçekleştirdiği bir yemekle kutladı.

SonDakika

Türkiye Uzay Ajansı: Bu gece ülkemizin çeşitli yerlerinde gökyüzünde görülen meteor heyecana neden oldu. Meteorların atmosferden girişi sırasında oluşan renkler;...

MODA

Geçtiğimiz gece Bad Bunny, Vogue World: Paris etkinliği kapsamında Place Vendome'da Messika mücevherleriyle sahne aldı.

MÜZİK

Yıldız Tilbe önceki akşam KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Medya sponsorluğunda Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıktı.

MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

SANAT

Musıki Eğitim Vakfı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Yed-i Sevda konseriyle muhteşem bir geceye imza attı.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, önceki akşam KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserlerinin startını verdi.

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen göz kamaştıran bir defile ile kutlandı.

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen göz alıcı bir defile ile kutlandı.

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10'uncu yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile kutlandı.