Bugün Haberleri

bugün haberleri ve güncel bugün gelişmeleri, bugün ile ilgili tüm video, bugün fotoğrafları ve bugün haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanı General Oleksandr Syrskyi, bugün sabaha karşı yaptığı açıklamada yoğun çatışmanın merkezi olan Avdiivka kentinden çekildiklerini duyurdu.

GÜNCEL

Rusya Federasyonu Federal Cezaevi Hizmetleri, yazılı yaptığı açıklamada Rus muhalifi Aleksey Navalny’nin bugün ‘ani’ bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda Başbakanları, İsrail’in Refah kentine saldırılar düzenleme planları konusunda bugün ortak açıklama yaptı.

GÜNCEL

Çin geleneğinde her yeni yıl, Çin burçlarında yer alan 12 hayvandan biri ile temsil ediliyor. Ay takvimlerine göre bugün itibarıyla...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın bugün yeni görevine başladığını duyurdu. 

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün açıklanan ocak ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GENEL

Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı David Cameron, Türkiye'ye geliyor...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Uluslararası Adalet Divanı’nın bugün kararıyla ilgili açıklama yaptı.

SonDakika

AFAD: "Malatya ilimizin Battalgazi ilçesinde saat 16.04’te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

GÜNCEL

Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı.

SonDakika

AFAD: Saat: 15:41'de Malatya'nın Kale ilçesinde, 4.0 büyüklüğünde deprem oldu.