Devlet Haberleri

devlet haberleri ve güncel devlet gelişmeleri, devlet ile ilgili tüm video, devlet fotoğrafları ve devlet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün akşamki Crocus Konser Salonu’nda gerçekleşen terör saldırısı sonrasında bugün ulusal seslendi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Danışmanı Mihaylo Podolyak, Rusya’nın başkenti Moskova’daki Crocus etkinlik merkezine düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüştü.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya’da düzenlenen seçimleri kazanan Devlet Başkanı Vladimir Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Rusya’da sona eren ve Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kazandığı seçime ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Putin, yarın başlayacak 3 günlük Genel Seçim öncesinde bugün halka seslenerek tüm vatandaşları sandık başına çağırdı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonla görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim yaklaşımımız Merkez Bankası’na enflasyonu aşağı çekmekte yardımcı olmak" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyaret kapsamında Devlet Başkanı Alassane Ouattara ile görüştü.