Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün akşamki Crocus Konser Salonu’nda gerçekleşen terör saldırısı sonrasında bugün ulusal seslendi. Putin ‘vahşi’ saldırının arkasında olan herkesi tespit edip cezalandıracaklarını ifade etti.

Cevdet Yılmaz: "Kazakistan ile ticaret hacmimiz 10 milyar doları aştı" Cevdet Yılmaz: "Kazakistan ile ticaret hacmimiz 10 milyar doları aştı"

PUTIN, SALDIRININ ARKASINDA OLAN HERKESİ TESPİT EDİP CEZALANDIRACAKLARINI İFADE ETTİ 

Putin, açıklamasında kolluk kuvvetlerinin saldırının tüm ayrıntılarını açıklığa kavuşturmak için her şeyi yapacağını vurgulayarak 24 Mart Pazar gününü yas ilan etti. Putin ayrıca “Terör saldırısının doğrudan failleri olan, insanları vurup öldürenlerin dördü de bulunup gözaltına alındı. Saklanmaya çalıştılar ve Ukrayna'ya doğru hareket etmeye çalıştılar, burada ön verilere göre Ukrayna tarafında sınırı geçmeleri için bir pencere hazırlandı. Toplamda 11 kişi gözaltına alındı” dedi.

Başkent Moskova ve bölgesinde, terörle mücadele ek tedbirlerinin uygulamaya konulduğunu ifade eden Putin, “Tekrar ediyorum: Rusya'ya, halkımıza yönelik bu zulmü, bu saldırıyı hazırlayan, teröristlerin arkasında duran herkesi tespit edip cezalandıracağız” dedi.

Editör: Admin Admin