Devlet Haberleri

devlet haberleri ve güncel devlet gelişmeleri, devlet ile ilgili tüm video, devlet fotoğrafları ve devlet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

EKONOMİ

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Putin, dün akşam Moskova yerel yürütme makamları, hükümetin ilgili bakanlıkları dahil kolluk kuvvetleri ile video konferans toplantısı...

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, “İsrail, Birleşmiş Milletler ateşkes kararına uymazsa İsrail ile diplomatik ilişkilerimizi keseriz” dedi. Colombia

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koruma altındaki çocuklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

SonDakika

Rusya Devlet Başkanı Putin, saldırının arkasında olan herkesi tespit edip cezalandıracaklarını ifade etti...