Dışişleri Haberleri

dışişleri haberleri ve güncel dışişleri gelişmeleri, dışişleri ile ilgili tüm video, dışişleri fotoğrafları ve dışişleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Âl Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

AB Komisyonu Üyesi Elisa Ferreira, deprem bölgelerinde yeniden inşa çalışmaları için AB tarafından Türkiye’ye 400 milyon euro destek sağlandığını söyledi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, dün düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile bir araya gelecek.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan '2023 İnsan Hakları Raporu'na ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile telefonda görüştü.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria’daki IDF taburu Netzah Yehuda’ya insan hakları ihlalleri nedeniyle yaptırım uygulanacağı iddialarına tepki gösterdi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde BM'de Filistin’in konseye tam üyeliği kapsamında yapılan oylamaya destek veren ülkelerin temsilcilerini, bakanlığa çağıracağını duyurdu.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

SonDakika

Ömer Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımızı hedef alan hadsiz açıklaması, İsrail Hükümetinin yaptığı katliamları örtbas etme çabasından başka bir şey...