Dünya Haberleri

dünya haberleri ve güncel dünya gelişmeleri, dünya ile ilgili tüm video, dünya fotoğrafları ve dünya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Emine Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" dedi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

İş Dünyası

Beymen, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği iletişim çalışmasında “2025’te yüzde 50 kadın çalışan hedefiyle daha iyi bir dünya, daha eşit...

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

GÜNCEL

Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO), geçen yıl ve bu yıl normallerin üstünde sıcaklıklar getiren El Nino’nun, bu yıl Mart ve Mayıs...

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, geçtiğimiz haftalarda DSÖ ekiplerinin Gazze’deki hastanelere yaptığı ziyaret kapsamında elde edilen bulguları paylaştı.

GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.

CEMİYET

Beşiktaş Kulübü’nün 2’nci Başkanı Hüseyin Yücel ile Nurşah Adalı iş, eğitim ve spor dünyasından isimlerin katıldığı düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

SAĞLIK

Academic Group tarafından her ay düzenlenen “Academic Söyleşiler”in Şubat konuğu Sindirim Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nurdan Tözün oldu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.