Düzenlenen Haberleri

düzenlenen haberleri ve güncel düzenlenen gelişmeleri, düzenlenen ile ilgili tüm video, düzenlenen fotoğrafları ve düzenlenen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katıldı.

GÜNCEL

ABD ve İngiltere büyükelçilikleri, Çekya’nın başkenti Prag’da dün Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi'nde (FFUK) düzenlenen ve 15 kişinin öldüğü saldırıda hayatını...

GENEL

İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

MODA

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu'nun ev sahipliğinde yeni yıl daveti gerçekleşti.

GENEL

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen TRT World Forum 2023 başladı. Forumun açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

SPOR

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD tarafından düzenlenen Vizyoner’23 Zirvesi’nde konuştu...

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Çevrim içi çocuk müstehcenliği ile mücadele kapsamında İstanbul merkezli 48 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 50...

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GÜNCEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, havadan çekilen görüntülerin analiz edildiğini ve değerlendirmeye göre saldırıdan İsrail’in sorumlu olmadığını iddia...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’de saldırı düzenlenen Baptist Hastanesi’nin (El-Ahli Arab Hastanesi) saldırı sonrası havadan görüntülerini yayınladı.